VIENTIPALVELU

Etsitkö tuotteellesi jälleenmyyjää? Oletko vailla yhteistyökumppania, jonka avulla pääset kiinni toisen maan markkinoille? Haluatko ostaa yrityksen? Haluatko myydä, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Vientipäällikkö-palvelu sopii yrityksille, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa ulkomaille tai lähteä kasvamaan siellä. Jos yritykselläsi ei ole alussa mahdollisuutta investoida omaan vientihenkilöön, vientipäällikkö-palvelu on edullinen tapa panostaa vientiin.

Vientipäällikkö selvittää, neuvottelee ja tekee tarjouksia yrityksesi puolesta kohdemaassa. Vientipäällikkö etsii yritykselle sopivia paikallisia yhteistyökumppaneita. Ecca Nordic on erikoistunut käytännön työhön, jota tarvitaan silloin, kun halutaan sijoittua uusille markkinoille.

EXPORT, DOES A JOB.

Esimerkkejä vientipalveluistamme

Tyypillisiä esimerkkejä vientipäällikkö-palveluista esimerkiksi Ruotsissa ovat seuraavat:

Yritys haluaa päästä markkinoille ”ruotsalaistumalla”. Yritykselle etsitään periruotsalainen yhteistyökumppani, jonka avulla ujuttaudutaan markkinoille. Vientipäällikkö etsii sopivan partnerin.

Yritys haluaa mukaan osatoteuttajaksi johonkin isoon hankkeeseen. Vientipäällikkö seuraa kohdemaan tarjouskilpailuja ja etsii sopivan päämiehen.

Yritys haluaa laajentua nopeasti. Vientipäällikkö etsii sopivia ostettavia yrityksiä ja neuvottelee kaupoista.

Yritys etsii tuotteelleen sopivaa jakelukanavaa. Vientipäällikkö etsii sopivan jakelukanavan ja neuvottelee sopimuksesta.

Ecca Nordic on käytännön asiantuntija Pohjoismaiden viennissä. Minna Storm on tehnyt lähes 10 vuoden ajan markkinaselvityksiä ja neuvotellut ja sopeuttanut suomalaisia tuotteita Pohjoismaiden markkinoille.

Vientipäällikkö-palveluita voit ostaa seuraavin tavoin:

Vientirengas

Useita toimijoita, jotka jakavat vientipäällikön kulut

Yhteisiä tapaamisia ryhmän kanssa

Jokaiselle tehdään oma toimintasuunnitelma

Mahdollisuus saada valtion vientitukea

Yksittäinen toimeksianto

Toimeksianto koskee vain yhtä yritystä

Tapaamiset vain vientipäällikön kanssa

Oma toimintasuunnitelma

Sopimus tehdään suoraan Ecca Nordicin kanssa

OTA YHTEYTTÄ

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

©2018 ECCA Nordic

Log in with your credentials

Forgot your details?