Brinner du för försäljning och nordisk design? Vi rekryterar med start redan i sept-okt..

ECCA Nordics partner Mirror Line expanderar, växer – och behöver förstärkning till sin verksamhet i Sverige!

I mitten av oktober öppnad Mirror Line sitt första nordiska showroom med ett unikt hemkoncept i Täby. Det nordiska showroomet bygger på partnerskap och samarbeten med internationellt konkurrenskraftiga nordiska och finska varumärken. Brinner du för att sälja våra produkter, varumärken och går helhjärtat in i att leverera positiva kundupplevelser? Vi letar nu efter en positiv, utåtriktad säljare och butikschef för vårt nya showroom i Stockholm.

Arbetet består av att inspirera, presentera, vägleda, hjälpa kunden med produkt- och materialval, användning av vårt 3D-designprogram samt att leverera en professionell kundupplevelse i vårt showroom. Till ditt stöd har vi en professionell färgsättare och stylist, en projektsäljare.  Du kommer aktivt att jobba med e-handelsfrågor samt hanterar vår chattjänst. Du har möjlighet att påverka planering av våra marknadsaktiviteter, ta initiativ till nya kundtjänster samt samtidigt ser till att vårt showroom är alltid redo för att ta emot nya kunder, media och samarbetspartners.  Du kommunicerar aktivt med produktionen och leverantörer i Finland avseende orders och leveranser samt aktivt utvecklar samarbete med befintliga och nya svenska och nordiska kunder och partners.

Personen vi söker

– kan snabbt ta på sig nya uppgifter och håller gärna många bollar i luften utan att tappa fokus

– har god kommunikationsförmåga på svenska och finska

– kan försäljning och kundtjänst

– arbetar systematiskt och rapporterar gärna både muntligt och skriftligt

– brinner för tjänsten, arbete och dessutom vill gärna att utvecklas

– har förmågan att arbeta självständigt och i ett team

– är intresserad eller har arbetat med inredning, nordisk design, möbler och renovering

– har några års försäljnings- och kundtjänsterfarenhet med finska/nordiska varumärken

 

Vi erbjuder:

– En arbetsplats på ett framgångsrikt tillväxtföretag med nordiska produkter av mycket hög och hållbar kvalitet

– professionellt utrymme för vidareutveckling, ökat ansvarstagande i takt med ökad frihet för formning av arbetets innehåll

– Möjlighet att förverkliga och utveckla  marknadsföringsaktiviteter och events i showroom

– Att vidareutveckla vår verksamhet nu i Sverige.

 

Mirror Line Oy Ab är en finsk tillverkare av kompletta, skräddarsydda förvaringslösningar och inredningar. Vi tillverkar skjutdörrar och lagringslösningar med drygt 25 års erfarenhet. Vår produktion sker i södra Österbotten, Finland. Alla våra produkter och kompletta lösningar är anpassade enligt våra kunders krav och specifikationer. I Sverige möter vi våra kunder först och främst genom online genom vår nätbutik. Vårt referensgalleri, inspirationsbilder, våra svenska bloggare samt  vår 3D-designmjukvara vägleder och hjälper våra kunder som också har en möjlighet att se, känna och bli säkra på sina val på vårt nya showroom i Täby, Stockholm. På vårt showroom presenterar vi alla våra produkter, materialval, erbjuder tillgång till ett professionellt styling- och färgsättningsstöd samt erbjuder alla våra partners kollektioner och varumärken – vi levererar en kundupplevelse utöver det vanliga. Mirror Lines partner i Sverige, Puustelli, kan i sin tur komplettera kundernas inredningsprojekt med kök av mycket hög kvalitet.  Vårt servicekoncept inkluderar leverans och installation och/eller montering på plats hos våra kunder. Välkommen hem till vårt nya showroom i Täby!

 

Vi tar gärna emot din ansökan med lönespecifikation senast 30/10-2019 men vi rekryterar så fort vi kan – Gör det enkelt, börja hos oss!

Ansökan kan skickas till:

Laura Saaranluoma (i Finland): laura.saaranluoma ( a t )  mirrorline.fi

Minna Storm (i Sverige): minna.storm ( a t ) eccanordic.com 

FB: Mirror Line Sverige

IG: @ mirrorlinesverige

OTA YHTEYTTÄ

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

©2024 ECCA Nordic

Log in with your credentials

Forgot your details?