Osaajat oikeassa paikassa oikeaan aikaan – Aki & Minna yhdessä enemmän

NOPEILLA LIIKKEILLÄ VAI VAHVALLA VEDOLLA TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN KASVU

Aki & Minna täydentävät toistensa ydinosaamisia ja vahvoja kokemuksia terveyden ja hyvinvoinnin markkinalla. Olemme molemmat toimineet alan kaikenkokoisten, pohjoismaisten yritysten ulkoisena resurssina ja asiantuntijana. Aki on läpivienyt muutoksia, synnyttänyt uutta liiketoimintaa ja kehittänyt alustaratkaisuiden kokonaisuuksia, joilla suomalaiset terveys- ja sosiaalialan kärki- ja kasvutoimijat ovat edistäneet menestystä. Minna löytää yrityksistä ne kärkiosaamiset ja kilpailuvaltit, joista saadaan kasvua viennillä tai vahvojen verkostojen ja toisiaan täydentävien resurssien kautta. Minnan toimintakenttänä on kaikki Pohjoismaat, ja tätä kautta toimijat, tekijät, kasvupotentiaali ja tarvittaessa ulkoisen resurssoinin kanavat ovat Minnan hallussa.

Tarjoamme yhteistä asiantuntemustamme ja kokemusta yrityksesi tai organisaatiosi käyttöön täsmätarpeeseen, projektivetoon tai ulkoiseksi voimavaraksi. Toimeksiannot voivat olla täsmätehtävästä, muutaman viikon tai kuukauden läpiviennistä pitkäjänteiseen projektityöhön. Jaamme mielellämme referenssimme, joille työtapa ja yhteistyö kanssamme ovat jo tuttuja. Kauttamme käytössä ovat myös verkostomme, alan kärkiprojekteja sekä asiantuntijakollegat niin Suomessa kuin Pohjoismaissa.

Minna är tvåspråkig och betjänar mycket gärna på svenska. Työskentelemme molemmat aktiivisesti kotimaisten kielten lisäksi englanninkielellä, Minna myös skandinaavisten sekä saksankielisten kumppaneiden kanssa.

 

Kerromme mielellämme lisää ja tapaamme turvavälillä nopeallakin jänteellä – Ota yhteys:

Minna Storm, +358 40 50 70 445/+46 73 506 5606, minna.storm (a t) eccanordic.com

Aki Kuivalainen, + 358 40 721 2323, aki.kuivalainen (a t) outlook.com

 

OTA YHTEYTTÄ

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

©2024 ECCA Nordic

Log in with your credentials

Forgot your details?